MUĞLA / ULA - Ula Anaokulu

FARKLILIKLAR BİZE GÜZELLİK KATAR

Mrt

Velimiz Diyetisyen Tuğçe DENKTAŞ tarafından okulmuz öğrencilerine Sağlıklı Yaşam ve Beslenme konusunda seminer verilmiştir.

Belirli gün ve haftalarla ilgili sınıf etkinliklerimiz

SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

E-GÜVENLİK OKUL PANOMUZ

E-GÜVENLİK VELİ SEMİNERİMİZ

Mrt

Projede amacımız yer alan ortaklarımızla ve öğrencilerimizle ormanı tanıma,toprağın meydana getirdiği ve  fayda sağladığı ekosistemi tanıma,biyolojik dengenin korunması için yapılması gerekenleri edinebilme ,küresel ısınmanın orman ekosistemine etkisini ve tüm canlılar için ormanın önemini öğrencilerimizle beraber çalışarak bu konu ile ilgili farkındalık kazandırmaktır. Bu amaç kapsamında öğrencilerimizle projeye katılan ülkeler adına  ağaç dikip e twinning ormanı oluşturmaktır.

DEĞERLERİMİZLE VARIZ

Geçmişten günümüze gelen kültür hazinemiz, gelenek ve göreneklerimizin temelini oluşturan ,toplumsal kurallarımız değerlerimizi öğrenmek ve yeni kuşaklara aktarımını sağlamak amaçlanmıştır.Bu  amaçlar ışığında;

Toplumsal yaşam kuralları olan değerlerimizi kavrayarak yaşam biçimi haline dönüştürmek,
Öğrencilerin özgüvenlerini güçlendirerek kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak,
Hayal güçlerini geliştirmek, olaylara bakış açılarını ve kişilerarası iletişimlerini güçlendirmek,
Planlı programlı ve sorumluluk sahibi olmalarını sağlamak,
Zamanını verimli değerlendirmeyi öğretmek,
Çevresini iyi gözlemlemeyi ve olaylara karşı farklı bakış açısı geliştirmesini sağlayarak farkındalık oluşturmak hedeflenmiştir.