MUĞLA / ULA - Ula Anaokulu

Ula Anaokulu

Ayazkıyı Mah. Havanalar Sok. No 9 48640 Ula/ Muğla
Vizyon
Ula Anaokulu olarak; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile, insan sevgisini benimseyen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünen, hak ve sorumluluklarını bilen, kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler yetiştirmek, çocukları ilköğretime hazırlamak ve onları geleceğe ulaştırmak temel hedefimizdir.
Misyon
Biz Ula Anaokulu olarak; 36 -72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini destekleyerek, çocuklara yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz ve bu amaçlar doğrultusunda ilerlemekteyiz.
Başarılar
*BEYAZ BAYRAK SERTİFİKASI * BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI *OKULUM BİR(İNCİ) PROJESİ (YEMEKHANE DALINDA) *
Öğretim Şekli :Yarım Gün
KARAYOLU